FANDOM


Hotel Persepolis
Hotel Perseopolis
Localitate Bucureşti
Sector sector 1
Adresa Str. Virgil Madgearu nr. 27
Stele Full Star YellowFull Star YellowFull Star YellowFull Star YellowFull Star Yellow

Pagină Web hotelpersepolis.ro

Pozitionat in partea de nord a Bucureștiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat. Persepolis este numele grecesc al uneia din capitalele vechiului imperiu Persan, concepute sa fie un centru al receptiilor si ceremoniilor, construit de Imparatul Persan Darius. Persepolis era un oras legendar, renumit pentru arhitectura extravaganta si cladirile somptuoase, realizate prin tehnici si indemanare deosebite. De la aceasta cultura s-a nascut si inspirat Hotel Persepolis, un hotel care s-a decis sa readuca in lumina stralucirea si atmosfera acelor uitate vremuri.

INTOTDEAUNA CONFORTABILEEdit

Cele 8 garsoniere de dimensiuni generoase, complet echipate si comfortabile sunt mobilate si decorate intr-un stil elegant si plin de gust, oferindu-va o ambianta placuta pentru a va relaxa sau a lucra.

Cele 12 camere duble au de asemenea dimensiuni mari, avand ca optiuni doua paturi sau unul matrimonial. Baile sunt echipate cu dusuri cu hidromasaj, cada, uscator de par si oglinda cosmetica.


RELAXARE 100%

Fiecare camera este dotata cu:

 • Sistem individual de climatizare
 • Televizoare LCD
 • Conexiune la internet wireless sau cablu
 • Linie telefonica internationala directa
 • Safe (cutie de valori)
 • Uscator de par
 • Minibar
 • Combina audio cu CD
 • Room service
 • Spalatorie
 • Transfer aeroport la cerere

CLUB PERSEPOLIS - ELIBEREAZĂ SPIRITUL

DISTRACŢIE ŞI RELAXAREEdit

Pentru plăcerea de a înota şi pentru relaxare, Hotel Persepolis oferă o piscină acoperită, cu hydro-jet şi jacuzzi, saună şi hammam. Înotul este mai plăcut având cerul deasupra, ajută la crearea unei mai bune percepţii a spaţiului şi condue la gânduri pozitive. Pentru acest efect, piscina este acoperită, într-o manieră originală, cu un tavan de sticlă, oferind o vedere către cer. Văzută de deasupra, piscina are un efect marcant asupra oricui.


În încheierea zilei, mereu este timp pentru un masaj terapeutic cu ierburi sau saună sau amândouă. O pauză calmantă în jacuzzi, precedată de puţină activitate de fitness nu este doar sănătoasă, fiind şi o desfătare. Mai mult decât atât, antrenamentele ar trebui să fie distractive. Instructorul personal de fitness este disponibil pentru a organiza un program individual.


AMBIENTEdit

Dacă doriţi o pauză, orice băutură o puteţi găsi la bar. Cele 3 baruri din Hotel Persepolis crează locul perfect pentru momentele de relaxare, înainte sau după cină, într-o atmosferă de calm. Aşadar, vă puteţi bucura de linişte, având alături un spectaculos cocktail. Pe seară, e "cool" un dans lângă piscină.


PETRECERI PRIVATEEdit

Mediul rafinat de la Hotel Persepolis îl face locul ideal pentru aniversări, recepţii sau petreceri private. Acestea nu trebuie să fie "tari" mereu, dar trebuie să fie permanente!

Contact: Tel: +4 021 232 11 16 / +4 021 233 50 20 / +4 031 105 11 04 Mobil: +4 075 807 98 10 Fax: +4 021 232 11 15

E-mail: manager@hotelpersepolis.ro / reservations@hotelpersepolis.ro / contact@hotelpersepolis.ro

(sursa http://www.hotelpersepolis.ro mailto:webmaster@hotelpersepolis.ro)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki